duminică, 22 ianuarie 2012

De ce iubesc ?

  Sunt confuza,stresata,enervata insa stiu un singur lucru: ca te iubesc!
  Corpul imi tremura de la atatea emotii. Picioarele nu vor sa ma mai asculte asa ca ma asez pe scaun. In mainile mele sta calm, poate prea calm, un telefon. Ar trebuii sa bazaie, sa cante din cauza mesajelor tale dar nu se intampla asta. Tu.. nu stiu ce sa mai cred in legatura cu tine. In legatura cu iubirea noastra. Cateodata nu ma cauti deloc, ma lasi sa sufar si sa suspin pana la lacrimi iar cateodata parca iti pasa atat de mult incat ma sufoci. Pe mine nu ma deranjeaza. Imi place sa ma sufoci cu iubirea ta. E un mod placut de a trai fara aer, atat de placut si fara dureri incat nu mi'ar mai trebui altceva. Imi dau seama ca nu intelegi cat de important esti pentru mine. Poate esti mai fericit asa, zic. Iar eu vreau ca tu sa fi fericit! As face orice pentru tine si tu sti asta. 
  Nu inteleg insa de ce ramai pe langa mine cand am impresia ca nu vrei asta. Nu inteleg de ce imi dai sperante cand tu chiar nu vrei nimic. Sau poate vrei dar ti'e teama de ceva, de mine. Nu ar trebui sa iti fie. Daca te intorci la mine va fi totul ca la inceput. Noi vom fi tot timpul fericiti si trebuie sa fie asa pentru ca ne iubim. Stiu ca tu incerci sau poate tu chiar vrei sa demonstrezi ca nu'i asa dar eu simt ca e.
  Mi'e dor de momentele petrecute impreuna. Mi'e dor de senzatia care ma invada cand tu ma sarutai. O mie de sageti dureroase imi strapungeau trupul. E o durere placuta totusi, ca un drog. 
  Mi'e dor de simplul "te iubesc" pe care mi'l spuneai la fiecare trei fraze si care avea o valoare enorma pentru mine. Mi'e dor de NOI ! Inteleg ca tu nu observi cat de emotionata pot fi cand stau langa tine. Sau poate ca observi dar nu vrei sa imi spui. Nu mai stiu ce sa cred.
  Stiu ca am gresit, recunosc, iar acum regret foarte mult ce am facut. Nu stiu de ce, ma simteam foarte bine cu tine, nu stiu de ce am facut'o, dar am facut'o. Si mai stiu ca si tu ai facut'o. O faci si acum si ma doare insa incerc sa trec cu vederea chiar daca pare imposibil. Incer sa merg mai departe chiar daca mi'as dori sa stau in bratele tale acum. Mi'as dori sa revina totul la normal, acum. 
Pentru surioara mea Ale D. !<3 
Te iubesc mult de tot si nu mai fi suparata!! 
Totul o sa fie bine draga mea, stii ca sunt alaturi de tine ! :*

2 comentarii:

  1. hmm... e bine cand ai pe cineva langa tine. dar e rau sa iubesti. nu e voie

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei,esti participant la concursul tip olimpiada.Te anunt ca s.au afisat subiectele.Succes!

    RăspundețiȘtergere