luni, 7 mai 2012

Placere

  Iubire,bunatate,simpatie,disperare si placere. Emotiile treceau prin ochii aceia caprui fara ca macar sa te lase sa respiri. Ochii tai ma implorau insa nu eram sigura daca cereau mai mult sau vroiau sa incetez. Nu conta defapt pentru ca erau atat de concentrati, si totusi atat de visatori... M'am concetrat asupra privirii tale. Vroiam sa deslusesc o alta emotie insa totul se derula cu o viteza uimitoare. M'am aplecat mai mult spre tine. Vroiam sa iti simt mirosul acela usor dulceag care ma innebunea de fiecare data cand te sarutam pe gat. 


  Privirea imi e distrasa de buzele tale. Niste dinti albi apasa cu putere buza inferioara formand o imagine erotica  si senzuala. Imi umezesc buzele si ma intind spre tine pentru a te saruta. Apas incet simtind cat de moi iti sunt buzele. O senzatie calda imi strabate trupul. Ma lipesc de tine si simt cum ma invaluie o caldura placuta.
  O placere dulce ne invaluia pe amandoi. Privirea aceea visatoare scotea din mine sunete ciudate care se armonizau perfect cu gemetele tale. Simteam o apasare puternica si placuta care imi trimitea senzatii nebune prin tot corpul. Era totul atat de moale, delicat si totusi puternic. Cu cat totul era mai rapid, cu atat ma uimea si ma invada o multime de senzatii.
  Simteam cum pluteam amandoi la nivelul fericirii maxime. Totul in jurul nostru nu mai conta. Eram noi si restul lumii. M'ai luat in brate inainte sa cad si mi'am asezat capul pe pieptul tau. Ne sarutam pasional si ne tineam in brate pana la apusul soarelui. Iar apoi, ne iubeam din nou...

3 comentarii:

  1. Traim pentru a da nastere altor trairi,tu o faci minunat.Iubeste-l nu numai in pat,demonstreaza'i asta prin fiecare miscare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt al naibii de enervante gandurile astea de dinainte de a adormi...

    RăspundețiȘtergere