joi, 13 septembrie 2012

Aroma dragostei


  -Ohh, te rog ! ma implora el cu cea mai inocenta fata pe care o poate avea.
  Imi las capul pe spate si inchid ochii. O multime de emotii imi invaluie capul insa nu numai. Corpul meu este prezent si receptiv tanjind dupa atingerea lui. In minte mi se strecoara cele mai intime imagini cu noi doi si simt dintro data cat de mult il vreau. Imi dau cateva palme mintale si deschid ochii. Nu trebuie sa ma las aiurita acum, dupa ce am primit o portie sanatoasa de cearta.
  -Nu stiu... spun, incercand sa fiu cat mai serioasa. Nu stiu daca pot sa ma obisnuiesc cu schimbarile tale de comportament, cu toanele tale... ma durut ce ai spus.
  -Iarta-ma te rog, pur si simplu m-am lasat dus de val, nu stiu ce mi-a venit, sti ca nu sunt asa! Te rog!!
  E atat de afectat de treaba asta, ohh... se vede clar pe fata lui cat de rau ii pare, cat de mult ma iubeste. Chipul mi se imblanzeste iar masca serioasa imi dispare imediat. Las capul in jos, rusinata ca am reactionat asa de urat.
  -Iubito... .
  La auzul acestui cuvant inima o ia la galop iar eu ma simt nevoita sa imi ridic privirea. Ochii lui sunt incarcati de o dorinta stralucitoare, buzele lui sunt intredeschise si asteapta sa fie sarutate, de mine. Ahh, de mine ! Imi musc buza instinctiv iar asta ii e de ajuns. Dintr-un pas ajunge in fata mea si ma ia in brate acoperindu-ma cu sarutari dulci. Imi ridic mainile si incep sa le plimb prin parul lui. Senzatia este de nedescris, simt cum corpul meu se lipeste de al lui cerand mai mult, mult mai mult.
  Ii simt mainile cum coboara si ma ridica in sus. Il inconjor imediat cu picioarele dorindu-mi cu multa ardoare sa ramanem asa pentru tot restul vietii. Doar noi doi, coplesiti de arsita iubirii, ametiti de dogoarea dulce a dragostei, invaluiti in soapte de iubire si mangaieri dulci.
  Imi plimb mainile pe obrazul lui apoi il sarut incetisor. Buzele i se deschis iar eu am deosebita placere de a inspecta locul acela, de a ma juca cu limba lui, si de a-i gusta aroma. Ma musca usor de buza inferioara trimitandu-mi fiori in tot corpul. Il iubesti, ma informeaza vocea din capul meu.
                                                            Ohh, sunt sigura de asta !

2 comentarii: