vineri, 30 noiembrie 2012

one more night..


"Oare cum arata? Oare s-a schimbat de la ultima intalnire? Oare v-a reactiona cumva?"
Intrebarile se invart prin mintea mea in timp ce eu, cu pasi repezi, inaintez spre locul nostru de intalnire. Inima imi bate puternic, mainile incep sa imi transpire. 
  Si iata-te stand acolo pe banca foarte relaxat, concentrat pe un lucru probabil.. banal. Ma apropii incet de tine si imi dau ochii peste cap cand tu continui sa te uiti la telefon. Baietii astia.
 -Hei ! spun si ma asez langa tine.
  Incerc s-a imi ascund fericirea. Ar trebuie sa fiu suparata pe tine insa nu pot, asa ca un zambet urias isi face loc pe fata mea cand tu iti ridici privirea si ma privesti asa cum numai tu o faci. Ma linistesc cand incepi sa imi vorbesti de scoala si incep sa ma relaxez pe parcursul conversatiei. Sigur.. chiar am putea sa ramanem prieteni, de ce nu? Amandoi am facut greseli si amandoi regretam asta asa ca nu ar mai trebuii sa fiu nesimtita , si sa accept sa fim prieteni.
  Sau poate eu nu pot sta fara tine. Of! Imi dau cateva palmi mintale pentru lucrul care l-am zis, nu se poate asa ceva, trebuie sa termin odata. Sau poate nu trebuie. Bine.. imi doresc sa stau cu tine, nu se poate sa nu, deci mai bine ramanem prieteni!
  -Nu-ti mai musca buza! te aud spunand, cu privirea pe buzele mele.
  Incep sa ma inrosesc si imi las privirea in jos. Nu se poate asa ceva. Imi ridic privirea si te vad cum zambesti, cu capu lasat putin intr-o parte. Imi aduci aminte de momentele in care eram impreuna iar eu faceam ceva nesabuit pe cand tu te comportai ca un om matur. 
  Zambesc si eu si incerc sa ma abtin din a-mi mai musca buza. Ma bucur ca m-ai intrebat de scoala si incep sa iti povestesc cateva lucruri care s-au intamplat in acea zi insa tu te apropii de mine cu acelasi zambet dragut.
  -Taci si pupa-ma ! imi spui tu, dupa care mana ta imi ajunge in par si ma trage spre buzele tale care ma asteapta insetate. 
  Stiu ca nu ar trebuii sa te las sa faci asta insa inchid "vocea" asta intr-un colt al mintii si ma las in voia sarutului dulce care ma invaluie ca in vremurile bune si ma face sa uit de probleme. Totul e ciudat.. dar nu mai conteaza acum !

3 comentarii: