joi, 3 ianuarie 2013

Intotdeauna !


  Hmm, s-au intamplat atat de multe, stau si ma gandesc, atatea momente frumoase printre care si momente nu atat de frumoase, amintiri care ne v-or bantuii pe parcursul drumului vietii, de care nu v-om scapa niciodata si, de care nici nu vreau sa scap. Momente triste care ne-au definit si care ne-au facut sa realizam ce e bine si ce e rau, sa ne acceptam asa cum suntem, sa ne gasim partile rele si sa le transformam in ceva mai bun, momente care le-am petrecut impreuna.
  Poate nu ar trebuii sa ma gandesc la asta acum, ar trebuii sa fiu fericita, sa las gandurile deoparte. Dar, defapt, sunt fericita, de ce nu? A trecut un an. Un an in care toate astea s-au intamplat, am fost unul langa celalalt, sau nu am fost insa ne-am iubit in continuare si asta facem si acum.
  -Dragule... soptesc eu ridicandu-mi privirea.
  Privirea ta e fixata in gol, acea privire serioasa care imi da de gandit de fiecare data. Te privesc in continuare cum ma ti langa tine, un brat pe sub capul meu ca sa stau confortabil si celalalt cuprinzandu-mi talia pentru a fi cat mai aproape. Ma lipesc mai tare de tine, daca asta ar fi posibil, si iti examinez atent chipul. Buzele tale, care sunt atat de dulci si de moi cand ma saruti, acum sunt stranse intr-o linie dura. Ochii, larg deschisi, privesc fascinati ceva ce eu nu pot vedea. O fericire imi inunda sufletul si incep sa zambesc cu gura pana la urechi. Iti surprind chicotul si privirea care se transforma din una serioasa in una jucausa, lasandu-ma fara suflare. Iti musti buza si nu te uiti direct la mine insa ma privesti cu coada ochiului si stiu ca te amuza felul in care ma holbez fara nerusinare. Ma inrosesc si ma aplec sa iti astern o sarutare tandra pe obraz inspirand parfumul care ma ameteste de multe ori.
  Off.. cat pot sa te ador, as putea sa te tin in bratele mele toata viata, sa ramanem aici, timpul sa se opreasca in loc si sa ne bucuram de acest moment pentru totdeauna, neintrerupti.
  Ma ridic putin si imi sprijin mainile pe pieptul tau. Insfarsit iti muti privirea la mine si imi arunci un zambet frumos care imi trezeste fluturi in stomac. Ma apropii incet si iti las o sarutare pe buze.
  -Vrei sa fi iubitul meu? intreb eu pe negandite.
  -Intotdeauna o sa fiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu