miercuri, 15 mai 2013

iubire & fericire

  Ganduri ciudate si aducatoare de furtuna se strang in jurul meu. Poate altii fumeaza tigari si iarba insa eu mi-am fabricat singura doza mea de iubire si curiozitatea m-a impins sa o fumez si sa devin dependenta. Si vroiam sa simt din nou acei fluturasi gingasi si sentimentul acela ca traiesc pentru cineva insa dragostea nu e un fum roz sau rosu si fluturasii aceia nu sunt gingasi ci te rod pe dinauntru. Nu ai numai sentimentul ca traiesti pentru cineva ci ai un talmes balmes de sentimente ca un vartej in jurul tau. O parte din oameni au prilejul de a gusta din iubirea si fericirea pura insa restul pot fi prinsi intr-un glob de cristal si invaluiti de o ceata gri si suferinda.
  Eu insa nu stiu din ce categorie fac parte si mi-as dorii sa nu mai am sentimentul acela de frica stiind ca fericirea nu dureaza mult pana e sparta de o suferinta grava. De ce te-ai mai indragostii daca fericirea nu tine mult iar dezamagirea e mai mare a doua oara? De ce ai mai iubii daca nu toti oamenii pot fi fericiti si ai avea nenorocul sa fi unul din ei? Se spune ca iti faci singur soarta dar nu poti controla gandurile oamenilor din jurul tau si cred ca ei au un rol important in viata ta.
  Si privesc pe geam cu gandul in alta parte, simtind parca viata cum alearga pe langa mine, simtindu-ma pustiita si ingrozita totodata de ce va urma. Vreau sa termin cu toate astea, sa mearga totul de la sine, sa ma inchid in mine, cu gandurile negre inchise intr-un sertar al mintii si lasand praful sa se aseze pe ele. Sa uit de totul din jurul meu si sa raman cu privirea pe fereastra tot restul vietii prinsa la limita dintre vis si realitate unde imi fabric singura lumea mea. Insa o soapta ascunsa in coltul mintii nu ma lasa sa intru in acea coma ci ma ridica de fiecare data cand alunec in abis inundadu-ma cu o speranta cat de mica. Trezirea poate fi ametitoare si dureroasa insa acea speranta se infinge in suflet si nu mai iasa pana cand nu primeste doza de fericire.
  Si asa ma trezesc din nou din vis, sunt fericita pana durerea reapare si ma trimite inapoi. Totul ramane un ciclu.. un ciclu care va dura la nesfarsit.

Un comentariu: