miercuri, 4 ianuarie 2012

Te iubesc !

  Trag adanc aer in piept si inchid ochii. Imi fortez mintea sa se gandeasca la altceva pentru a vedea daca pot avea liniste timp de 5 secunde. Nu pot. Ma las incet pe spate si deschid ochii. Inima imi bate nebuneste asa ca imi duc mana la piept si apas tare, incercand, fara nici un rezultat, sa o opresc. Mintea imi e inundata de parfumul tau, de zambetul tau perfect, de farmecul tau ametitor.
  De ce oare simt aceasta durere coplesitoare dar atat de placuta si dulce? E atat de frumos sa fiu cu tine, sa stam imbratisati si sa ne sarutam in fiecare secunda. E atat de frumos cand iti zaresc privirea aceea ce ma face sa o iau razna. E totul atat de frumos.
  -Ce faci?
  Ma ridic repede la auzul vocii dureros de familiare. In fata usii mele stateai tu, persoana care imi bantuie fiecare vis si care ma aduce in pragul disperarii cateodata. Disperare dupa care tanjesc cand nu esti langa mine. Tanjesc dupa imbratisarile tale si dupa saruturile tale. Dar niciodata nu iti spun chestiile astea.
  -Hmm, e tot ce pot sa spun in timp ce tu te indrepti spre mine.
  Te asezi usor pe pat si ma tragi spre tine. Nu stiu cum poti fi atat de delicat si de atent la tot dar ma faci sa tremur din toate partile. Imi asez capul pe pieptul tau si stau asa timp de cateva minute pana cand tu ma prinzi de barbie si imi ridici fata pentru a ma privi in ochii. Nu puteam sa te privesc in ochii mai mult de 5 secunde. Simteam ca innebuneam daca te priveam asa, simteam furnicaturi pe toata pielea si fluturasi in stomac. Am inchis ochii incercand sa ma gandesc la orice altceva.
  -Esti bine?ma intrebi tu. Putina tristete se aude in glasul tau asa ca te iau de maini si te tin strans, incapabila sa scot vre'un sunet. Lacrimile au inceput sa curga iar ceva delicat m'a atins pe obraji si le'a sters. Imi las capul in jos rusinata, deschid ochii si ma uit la mainile noastre impreunate. Nu credeam ca tu vei fi vreodata al meu, nu credeam ca pot sa te am doar pentru mine. Eram atat de egoista ... .
-Te iubesc, soptesc usor, sperand sa nu ma auzi.

4 comentarii: